Gastric Band hypnose

OPERATION UDEN BIVIRKNINGER OG KOMPLIKATIONER


Gastric Band hypnotisk indgreb er en meget effektive metode til varig vægttab. Metoden har vist sig at være lige så effektiv som kirugiske indgreb, eller måske endda endnu mere effektiv. Ved det hypnotiske indgreb er der ikke komplikationer eller de risici, som der er ved et operativt indgreb - hypnose er positive forandringer uden bivirkninger.


Gastric band er en operation, hvor der placeres et justerbart gastrisk bånd omkring den øverste del af maven. Dette bånd er en oppustelig silikoneanordning der er beregnet til behandling af fedme Båndet gør, at der ikke længere er den samme plads i mavesækken og det er dermed med til at reducere madforbruget.


Udførelse af en hypnotisk "Gastric Band operation" er et forløb over 4+1 sessioner, hvor klienten igennem coaching og hypnose motiveres og styrkes, så der skabes en komplet livsstilsænding.


Gastric Band er et gennemarbejdet forløb, hvor der tages hånd om hele mennesket, og det er et forløb der holder, og giver mulighed for varigt vægttab


Varigt vægttab med hypnose

Hypnotisk Gastric band tilbydes til dem der kæmper med mindst 10-15 kg. overvægt. Hvis du er er klar og motiveret til positive forandring, og klar til at "starte på en frisk" med en ny livsstil og vægttab, så kan "Gastric Band hypnotisk operation" være noget for dig.


Du vil få gjort op med gamle tanke- og handlemønstre, og du vil opleve, at du får positiv kontrol over dit indtag af mad/søde sager mv. Når du har kontrollen, så har du et helt reelt valg i, hvad du spiser og hvor meget du spiser af gangen - Du bliver styrket til at blive den stærkeste udgave af dig, og som ved den fysiske operation, vil du få følelsen af, at være mæt i lang tid, og at din mave kan rumme mindre mængde mad af gangen.


Det er selvfølgelig meget individuelt, hvor hurtigt vægttabet går, fordi mennesker er forskellige - Derudover vil mål, vægt, aktivitetsniveau mv. også være individuelt.


Hvorfor mere end 1 session?


Fordi det ikke er realistisk, at foretage store så forandringer, og et hypnosisk operativt indgreb på en enkelt session.


Klienten motiveres, så der skabes en komplet livsændring, og hertil er opfølgninger nødvendige. Der kan være mange lag og dimensioner og der skal være plads til at mærke de positive forandringer.


Metoden er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende eksperter på dette område, og forløbet er sammensat af en række gennemarbejdet teknikker. Igennem coaching, hypnose og samtale gives klienten en masse nye muligheder, motivation og styrke til en ny sund og bedre livsstil - både fysisk og mentalt.Hvorfor hypnose til vægttab


Bag enhver adfærd er der tanker og følelser - En tanke udløser en følelse som resulterer i en adfærd (feks. overspisning). Vi er nødt til at have hele kllienten med og ikke kun det fysiske. Derfor arbejder vi der hvor klienten er, og vi kigger på, hvad en eventuel udløsende faktor til overvægten kan være:


 • Traume
 • Stress
 • Depression
 • Tillært adfærd
 • Værdier
 • Angst
 • eller noget helt andet


Hvis der ikke arbejdes med styrker og ressourcer, så kan vi heller ikke forvente det optimale resultat. Det handler i bund og grund om, at få klienten "opdateret" til at være den stærkeste udgave af sig selv, og fuld af selvværd og motivation til at starte sit nye liv med vægttab.


Løsningsorienteret tilgang


Vores tilgang er "løsningsorienteret" i modsætning til "problemorienteret". I stedet for kun at fokusere på de problemer, der førte til overvægt, identificerer vi,- og arbejder med løsningerne. Vi hjælper dig med at ændre dine tankemønstre omkring adfærd, mad og krop, så du kan tage sunde beslutninger uden unødig stress eller bekymring.


Fordele ved Løsningsorienteret Gastric Band Hypnose:


 1. Ingen kirurgi: Undgå de risici og omkostninger, der er forbundet med kirurgiske indgreb som ved fysisk gastrisk bandkirurgi.

 2. Varige resultater: Ved at ændre din tankegang om mad og vægttab, opnår du resultater, der varer ved, og undgår jojo-effekten.

 3. Øget selvværd: Genvind tilliden til din krop og din evne til at træffe sunde valg.

 4. Holistisk tilgang: Vi ser på dig som en hel person, og arbejder på at forbedre både din fysiske og mentale sundhed.

 5. Skånsom og effektiv: Hypnose er en skånsom metode, der ikke kræver nogen medicin eller invasiv kirurgi.
Online introduktion 9. nov 2021