Hvad er hypnose

DIN VEJ TIL POSITIV FORANDRING


Hypnoterapi er en behandlingsform, der på hurtig og behagelig vis skaber positive forandringer i dit liv - her og nu. Igennem hypnoterapien kan mange typer af problemer og problemstillinger løses på 1 eller få sessioner, og uden at du behøver at genopleve dårlige oplevelser igen og igen.


Hypnose/hypnoterapi er en terapi, der specifikt tager sigte på at skabe forandringer i dit liv - hurtigt, sikkert, positivt og effektivt.


Hvad er hypnose?


Hypnose er flere ting - det er muligheden for forandringer, det er en tilstand, og det er en masse fantastiske værktøjer.


Den hypnotiske tilstand er en helt naturlig tilstand, som du befinder sig i flere gange dagligt. Hver gang du koncentrer dig, lever dig ind i en bog eller film, dagdrømmer eller du bare forsvinder i dine egne tanker, så er du i den hypnotiske tilstand. Du er tilstede uden at være tilstede, men kan samtidig høre alt hvad der sker omkring dig. Du kender det sikkert fra at køre bil, du forsvinder væk i tankerne, og husker ikke bevidst at du har kørt fra A til B


Når du er i denne "trance" tilstand, så er du i fuld kontakt med din krop og dig selv, og det er i denne afslappede tilstand, at du har fuld adgang til dit ubevidste sind - "harddisken" hvor alt det du indeholder ligger - lige klar til at blive opdateret og omprogrammeret til "den stærkeste version af dig".


Mange har en forestilling om, at man mister kontrollen, sover og er helt væk når man er i hypnose, men intet kunne være længere væk fra virkeligheden. I stedet er man super-bevidst om alt hvad der foregår både i og omkring kroppen.


Vi kigger ikke bagud


Vi arbejder aldrig tilbage i tiden og ned i gamle oplevelser - klienten har allerede oplevet et traume en gang, og der er ignen grund til at genopleve det. Vi kan ikke ændre på fortiden og de oplevelser der ligger, men vi kan ændre på følelserne omkring en/flere oplevelser, og trække de styrker og ressourcer ud, som der er i enhver situation eller oplevelse. For der er ALTID styrker og ressourcer - for du overlevede.


Derimod vil jeg gerne høre om, hvor godt du vil have det. Hvad er dine drømme og dine mål


Når du er den stærkeste udgave af dig eller drømmeudgaven af dig, hvad har du så mere end du har nu? hvordan ser dit liv så ud?Hvor meget har du tabt dig?


Kun der kan vi skabe forandringerne. Vi vender de ting der driller i hverdagen til positive egenskaber, så klienten igennem selvindsigt og positive egenskaber kan skabe nye og positive handlemønstre.


Hypnose og hypnoterapi: hvad er forskellen?


Som beskrevet højere oppe, så er hypnose en tilstand, men hypnose er mere end det. Hypnose er også der, hvor det kun er terapeuten der taler - det er envejskommunikation, mens hypnoterepi er dialog - det er en samtale mellem klient og terapeut, men hvor klienten sidder i den hypnotiske tilstand.


Jeg kan som terapeut ikke fortælle dig, hvad du skal se, føle og mærke - det kan kun du, og det er en stor del af forandrinsprocessen. HUSK at der kun arbejdes positivt og i forhold til, hvordan det skal skal være fra nu af. Når du sætter dig i stolen og er klar til første session, så trækker du også en streg i sandet i forhold til hvordan det var, og hvordan det skal være fremover.