Klient historier

Bente skrev.....

For 25 kg siden....

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Jeg fik en Hypnotisk Gastric band operation og mit liv har forandret sig så meget – allerede efter første session, var der sket noget stort.


Jeg begyndte at tro på mig selv allerede efter første session - det var vildt og det var noget helt nyt.


Aldrig har jeg haft det bedre og sommerkjolerne venter på de sidste 5 kg.


Tøv ikke, men gør DET. Tusind tak for opbakningen hele vejen i gennem og her bagefter.


Knus fra Bente


Marie

Jeg måtte vælge....

Vi var efterhånden ved at vokse fra hinanden i hver sin stol. Dette var ikke kun i forhold til interesser, vores liv sammen og næsten 25 års ægteskab, men jeg var fysisk også ved at vokse ud af stolen.


Det var blevet en hverdag med mad, slik og TV. Vi glemte at tale sammen og ingen af os var rigtig glade - min mand begyndte at snakke om, at det var for tidligt at livet gik i stå og at vi måske ville blive gladere hver for sig.


Den dag tog jeg en beslutning om at ændre det jeg kunne i forhold til mig eget liv, men havde brug for hjælp. Da jeg både havde brug for at få styr på mine tanker, følelser og min vægt valgte jeg "gastric band hypnose" og det har været intet mindre end fantastisk.


Allrede efter første session opdagede jeg motivationen til at gennemføre det her - ikke for vores skyld, men for MIN skyld. Jeg skulle lære at elske mig selv, at acceptere MIG for den jeg er og ikke mindst, at vi begge måtte yde en indsats, hvis selvbryllup skulle blive en realitet.


Forløbet har været hver en krone værd, ogjeg har fået meget mere, end man kan købe for penge - professionelt hele vejen igennem og min varmeste anbefaling.

Hanne

Skriver....

Gastric Band Hypnose virker fantastisk for mig .


Allerede efter første session kunne jeg mærke en forskel. Det blev nemt at, sige nej til det usunde, og ja til det sunde.


Efter 2 session blev det kun endnu nemmere og dertil kom de positive bivirkninger i form af mere energi og tro på mig selv.


Jeg glæder mig til det videre forløb og er sikker på det er det helt rigtige for mig.Lis

Skriver....

Thomas skrev.....

Jeg gjorde det....

Men jeg kunne ikke have gjort det alene. Jeg var den tykke dreng i klassen, den overvægtige mand på arbejdet og familiens "sorte får".


Jeg er begyndt på en frisk og aldrig har jeg været mere motiveret til at se hilse forandringer velkommen. 10 kg er det blevet til og der er et stykke vej igen, men jeg er med...hvert et kilo der ryger er min fortjeneste mod varigt vægttab og et sundere liv.


Tusind tak - du har været med til at gøre denne forandring mulig.Poul

Jeg var et offer....

For min egen selvmedlidenhed. Hvor var det nemt bare at sætte sig ned og lade stå til.


En dag hvor jeg havde det rigtig skidt, gik det op for mig, at livet er for kort til bare at sidde i sofaen. Hvis jeg ville noget andet med mit liv, var jeg den eneste der kunne tage den beslutning, og det gjorde jeg over et par uger.

Jeg ville være glad og ikke mindst have troen på mig selv, og måske på sigt finde en sød kæreste. Det var jeg alt det jeg drømte om….


Det blev det første skridt, men dét at skulle bryde vanen og tænke anderledes, måtte jeg har lidt hjælp til, og det hele skulle begynde med motivationen til at tabe nogle af de mange overskydende kilo.


Jeg er på rejse og det er en fantastisk rejse med både smil og tårer, men jeg er i gang. Jeg er begyndt at træne og gå ture, så hver dag har jeg et mål. Jeg er blevet klar over, at jeg ikke kan leve i fortiden, men jeg må forholde mig til NU. Jeg havde en skidt barndom, men det kan jeg ikke lave om på, men jeg kan selv vælge, hvordan min fremtid skal se ud.


Tusind tak for hjælpen og for at have hjulpet mig på vej. Jeg kunne ikke have gjort det alene.


Update - tilbagemelding

Den første uge....

Update fra klient der var i gastric-band operation sidst torsdag

Her er en lille update fra mig


Den første uge med Gastric band er gået, og nøj det er ikke lige min spidskompetence at spise flydende Men jeg gjorde det 8 dage, og i dag vil jeg begynde på 1-2 måltider med "blød mad". Det bliver rart.

Min tal ser sådan ud.


Vægt 92,8 kg. (-6,4kg)

Bryst 115 cm (-7 cm)

Talje 101 cm (-13,5 cm)

Hofte 119 cm (-8 cm)

Lår 68 cm (-4 cm)

Arm 32 cm (-1 cm)

Kære Stephanie,


Wow, jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og stolt jeg er over min rejse med gastric band hypnose og mit utrolige vægttab på 22 kilo! Det føles som en kæmpe bedrift, og jeg er så taknemmelig for den støtte, jeg har haft undervejs.


Da jeg besluttede mig for at prøve gastric band hypnose, var jeg ærligt talt lidt skeptisk, men jeg var også åben over for at prøve noget nyt.

Og nu er jeg så glad for, at jeg gjorde det! Det har været en rejse med ups and downs, men det har været det hele værd.


Resultaterne har overgået mine vildeste forventninger. Jeg har ikke kun tabt mig, men jeg har også fået en ny følelse af sundhed og selvtillid. Jeg føler mig bedre end nogensinde før, og det er en fantastisk følelse.


Jeg vil gerne sige tak, fordi du har støttet mig på denne rejse. Det har været en kæmpe motivation for mig, og jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp.


Min historie er et bevis på, at det er muligt at ændre sit liv, og tage kontrol over sin sundhed. Jeg håber virkelig, at min rejse kan inspirere andre til at tage det første skridt mod en ny og sundere livsstil.


Så endnu engang, tusind tak for hjælpen.


Kærlig hilsen og TAK

fra Lis