Gastric Band

Hypnose


Uddannelse

VIL DU VÆRE GASTRIC BAND HYPNOTISØRUddannelsen er for dig der allerede arbejder som hypnotisør/hypnoterapeut/coach, og som har noget erfaring med dét at arbejde med klienter. Jeg gør opmærksom på, at denne uddannelse intet har at gøre med den hypnoterapeut certificerings uddannelse som jeg også afholder. Konceptet er et andet og teknikkerne er nogle andre. Tankegangen i forhold til at arbejde med klienter og den positive forandring er den samme, for det er sådan jeg arbejder generelt.


Jeg har igennem årene som instruktør erfaret, at der er meget stor forskel på skolerne imellem - og derfor vil noget af indholdet måske lyde som en repetation af noget,som du allerede har en viden om. Det er det måske, men alt efter hvilken skole du kommer fra, kan det også være en ny indgangsvinket- eller en helt anden måde at gribe tingene an på, hvor vi ikke arbejder med klienten i forhold til dét, som klienten tror er problemet, for problemet er aldrig problemet.


I gastric band  arbejder vi i forhold til klientens mål. Ikke kun det vægtmæssige mål, men også de følelsesmæssige- og ressourcemæssige mål. Klienten indeholder allerede alle de ressorucer der skal til, for at kunne nå det ønskede vægttab, men har brug for hjælp.


Udannelseshold forår 2022 i Måløv


Modul 1:           24-25. oktober kl. 9-16

Modul 2:       7-9. november kl. 9-16

Opsamling:      28. november kl. 9-16


Early Bird pris til de hurtige : 14.997 kr.

Normal Pris: 19.997 kr


Hjemmearbejde: Du skal forvente hjemmearbejde imellem modulerne og på modulerne


Pladser på uddannelsen: Max. 6 pladser på hvert hold


Eksamen: Løbende evaluering og feedback fra underviser.


Under- og Efter kursus: Gratis og fuld adgang til videoforum med masser af undervisningsvideoer.


Adgangskrav: Du er uddannet hypnoterapeut/hypnotisør


Du får selvfølgelig fuld manual med teori, teknikker og scripts til lydfiler (3 stk.)


Uddannelsen er en kombination af teori og "hand-on" og du skal regne med hjemmearbejde imellem modulerne. Det er kun ved at træne teknikker og spørgeteknikker, at du bliver fortrolig med værktøjerne.


Vi arbejder med flow og dialog - scripts er kun til at finde inspiration, og det er vigtigt, at du er tilstede sammen med klienten, og ikke sidder og læser op af et stykke papir. Derudover er scripts mere generelle end individuelle, og her ser vi klienten som individet.


I gastric band hypnose er der en del fokus på samtalen med klienten (pretalken). Bag erhvert overforbrug af mad/sukker mv. ligger der følelser. Sindets intention er positiv - men resultatet for klienten er negativt. 


Problemet er ikke problemet: Vi taler ikke så meget med klienten om, hvad de tror der er årsagen til overvægten. Det er det bevidste sind vi taler med, og det bevidste sind kender ikke til den "virkelige årsag" - problemet er jo aldrig problemet. Vi kigger fremad – hvordan vil du gerne have det, og hvad vil det give dig af nye muligheder, når du har nået dine mål. Vi flytter fokus fra de negative tanker til de positive.


Vi kigger ikke tilbage: Er der tale om, at klienten har oplevet/oplever traumer, depression, stress, dårlige vaner eller noget helt andet, så har vi egentlig kun brug for at kende til "overskriften". Klienten har allerede oplevet svære/traumatiske perioder, og der er ingen grund til at de skal genopleve. Vi vil hellere tale om, hvordan klienten vil have det fremover – vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan ændre på følelserne omkring oplevelser. Der ALTID styrker og ressourcer at hente i feks. et traume (klienten overlevede jo).


Spørgeteknikker og refraiming: Du lærer at arbejde med spørgeteknikker og refraiming, da de rigtige spørgsmål skaber store forandringer i mindsettet. Det betyder, at allerede inden klienten lukker øjnene for at gå i hypnose, er de godt på vej i den positive forandring. De aner slet ikke, at de allerede er i gang med forandringen, og lige pludselig har de kun øje for MÅLET - deres motivation for vægttab er i top.


Coaching: Derudover har vi også fokus på coaching i forhold til både den nuværende og den fremtidige spise adfærd - at få en gastric band er en fuldstændig livsforandring, og der er mange ting klienten kan gøre allerede efter første session. For at nogen kan ændre sine vaner, skal de selvfølgelig blive opmærksom på deres mønster, og kunne se andre muligheder. Vi hjælper klienten til at finde nye veje til en sundere livsstil. Vi skal ikke være kostvejledere, men der meget forandring i, at stille spørgsmål til: hvordan, hvor ofte, hvor meget, hvor og hvad klienten spiser.


Succesraten på gastric Band hypnose og er over 90 %. Du lærer selvføgelig også at sætte et forløb op til den enkelte klient. Det er ikke en forandring der sker på en nat - det er en livsstil der skal forandres. Det kan godt være, at vi kan hypnotisk kan hjælpe klienten til at blive den stærkeste udgave af sig selv på 1-2 sessioner, men der er også omgivelser der skal kunne følge med. Derudover skal indgroede vaner og mønstre forandres, og det involverer som oftest hele familien.


Teknikker: teknikkerne som du introduceres til at både hypnotiske og hypnoterapeutiske teknikker. Når vi arbejder hypnose, så er det alene os der taler til klienten, og når vi arbejde med hypnoterapi, så er det dialog. Dialogen foregår mens klienten sidder i den hypnotiske tilstand (trancen)


Jeg vil gerne tilmeld mig uddannelseninfo@gastric-band-hypnose.dk

Teori - hypnose

Modul 1


Vores tilgang til hypnose, coaching og pre-talken.


Fundamentet for den gode session og for at klienten kommer i mål med sit mål.Selvom vi arbejder med hypnosen, så er tilgangen meget mere coachende end i andre problemstillinger.Teori - vægttab

Modul 1  Hvad er GBH og hvordan arbejder vi med denne gruppe af klienter.


  De fleste har prøvet slankekure og ved, at de ofte kun virker i en kort periode.


  Her får du viden og indsigt i, hvordan du kan hjælpe klienten, hvad årsagerne er til overvægt, de enkelte elementer i et forløb og ikke mindst, hvordan klienten opretholder motivationen.


  Teknikker

  Modul 2


  Du får masser af hypnotiske teknikker, der kommer hele vejen rundt op klientens problemstilling. Vi har fokus på resultatet og fremtiden - IKKE på fortiden.


   INGEN af teknikkerne underviser jeg I på andre hypnos uddannelser - Kontrolrum og partterapi er her andre tilgange til værktøjerne.

  Opsamling - fuld session

  Modul 3


  Denne sidste kursus dag laver deltagerne hvad der svarer til en fuld 1. session med en GBH klient

  JA TAK - JEG VIL GERNE RINGES OP TIL UFORPLIGTENDE SNAK